Ohranite vitamine in naraven okus sestavin. Idealno za zelenjavo, ribe in puhaste knedle brez odvečnih maščob.
Visoka odpornost, zdravstvena neoporečnost in enostavno vzdrževanje. Dva čvrsta ročaja omogočata udobno vstavljanje in jemanje iz lonca.
Drobne odprtine zagotavljajo enakomeren pretok pare ter hitro, učinkovito kuhanje brez razkuhavanja živil.
Kuhanje na pari je nežna metoda priprave, ki pomaga ohraniti vitamine, minerale in naraven okus živil. Nerjavno cedilo ANETT je idealno za vsakodnevno zdravo kuhanje – od zelenjave in rib do puhastih knedlov. Izdelano je iz visokokakovostnega nerjavnega jekla, ki je zdravstveno neoporečno in odporno.
Zahvaljujoč perforiranemu dnu para kroži enakomerno, medtem ko oblikovan obroč po obodu zagotavlja stabilno namestitev na loncu in zmanjšuje uhajanje pare. Zakovičeno pritrjena ročaja olajšata varno rokovanje. Cedilo je združljivo z lonci s premerom 24 cm, brez napora pa ga operete v pomivalnem stroju.